2009. június 28., vasárnap

néhány újabb kép a házról...

andi és a folyosó, itt a belmagasság 3 m, a nappaliban és konyhában 3,2 m...

a nagyfürdő kis ablaka a folyósó felé...

a padláson megy a szolár vezetéke...

és a fűtés a nappaliban...

a szomszéd is nekifogott építeni...

4 megjegyzés:

Ági írta...

De jó nektek, istenem, bár én is itt tartanék...

PP írta...

ami késik nem múlik, nekünk is a tegnap mesélte egy szakember, hogy ha van hol lakjunk, akkor ne siessük el a dolgot, mert a minőség róvására megy...

zoli írta...

Szerintem se kell sietni a beköltözéssel. Egyszer kell megcsinálni a házat de akkor rendesen. Nem épít az ember minden évben házat, sokszor gondolkoztunk mi is, hogy most egy kicsivel többet fizessünk valami minőségibb dologra és akkor a következő fázisra majd csak később gyül ki pénz vagy esetleg tegyünk olcsóbbat és akkor inkább tudunk haladni. Ha van hol lakjál akkor nem érdemes spórolva haladni, mindenből a legjobbat kell tenni, megéri az a pár hónap csúszás.

Ági írta...

Hát igen, mi is kitoltuk inkább egy évvel a költözést, de nem akarunk mindenféle vackot beépíteni. Mi még nagyon le vagyunk maradva ehhez képest, de csak haladozgatunk... Ősszel tervezzzük a válaszfalakat és a nyílászárókat beállítani.Én meg úgy vagyok vele, hogy a jelenlegi helyzetben, amikor az embernek félig - meddig a levegőben van az állása, nem akarok többmilliónyi hitelt felvenni, hogy gyorsan haladjak, aztán meg jövőre árverezzék a kis 105 négyzetméteremet, ahol annyit dolgoztam... Akkor inkább várok, és közben magam csinálok mindent. Meg ez az időszak pont jó volt arra, hogy a ház körül a terepet elrendezzük, a törmeléket elhordjuk, fásítsunk, füvesítsünk, kertesítsünk. Ne az legyen, hogy beköltözéskor égig érő gaz legyen mindenhol. Úgy szeretnénk beköltözni, hogy azonnal szép legyen a ház környéke is.