2009. augusztus 31., hétfő

Szennyvíztisztító be-rendezés...

sikerült felfalazni és a tetejét is beönteni a szennyvíztisztító berendezésnek, a mérettel egy kicsit tévedtünk, nagyon szoros lett, reméljük, hogy a nyomás nem lesz túl nagy oldalról.
Andi szülei is voltak pár napot, sokat segítettek, olyan iramban sokáig nem is bírnánk a melót, mondogattuk többször is naponta.
néhány kép az elmúlt napokból, sajnos telefonnal készültek, mert nem volt idő komolyan fotózni. Ja és az udvar rendezése is kezdett egyenesbe kerülni, egy csomó minden történt ez ügyben, szemetek összeszedve, kaszáltunk, meg minden.

Gyuszi bácsi kötözi a vasazást...

szedjük le a zsalutéglát...

kaszálok...

készül a hálószoba mennyezete...

nem is olyan kicsi ez a fürdőkád...

2009. augusztus 26., szerda

képek...

a mennyezet deszkái...

Apu nyomja ezerrel...

Andi is keni ezerrel...

és a kisfürdő, elmaradt kép...

csempézés...

reloaded. elsőre nem teccett, de aztán hozzászoktunk. az előszoba van a legszebben lerakva, a két fürdőben vannak apró hibák, de túl lehet élni. a kicsi fürdő bordós csempéje egy kicsit sötétre sikerült, de legalább nem kell percenként feltörölni mindentől :)
néhány kép a csempékről, és a tegnapi munkáról, nekifogtunk megcsiszolni és pácolni a nappali mennyezetét képező deszkákat.
közben elraktuk Andival a homokot meg a kavics egy részét a bejárattól, hogyha a barakkot el akarják húzni legyen hely...

kisfürdő...

nagyfürdő padlója...

nagyfürdő...

nagyfürdő...


előszoba...

2009. augusztus 11., kedd

folyik a csempezes a furdokben

remelem. Apu intezi most 10 napig a dolgokat, mert nem vagyunk otthon, adtunk rajzokat a csempesejnek, remelem nem cseszik el a felrakast.